Lizbeth Falk

Hvide briller = Lizbeth Falk

Hvem er Lizbeth Falk? Det er hende med de hvide briller.
Læs om, hvordan jeg brugte mine hvide briller til at skabe mit personlige brand.

Lizbeth hvid brille

Briller skabte blikfang og PR

Jeg sidder her og tænker over hvor, meget mine briller rent faktisk har været med til at brande og skabe PR for mig. 

Nu tænker du sikkert, at jeg arbejder inden for faget og er brillestylist. Men det har jeg ikke altid gjort. Da jeg var færdig med Handelsskolen gik jeg i lære i forsikringsbranchen og var der mange år. Ret tilfældigt havnede jeg i brillebranchen, fordi jeg elsker briller og har altid båret specielle briller.

Du husker måske, da den første hvide bil kom på gaden. Det var på samme tidspunkt, jeg kom ind i brillebranchen. Helt ukendt. Hvis du sagde Lizbeth Falk, så var der ingen optikere, ud over min personlige optiker Klaus Kjaer fra Kolding, der kendte mig.

Jeg måtte bestille hvide briller

Jeg tænkte “Hvordan skiller jeg mig ud i den her branche?”. Jeg fik en idé. Når der kommer hvide biler, cykler og iPads, så kommer der også briller. 

Jeg bad designeren om at lave hvide briller til mig. Han synes, jeg var tosset, fordi man kunne ikke sælge hvide briller. Det var jeg dog overbevist om, at jeg kunne.  Det måtte han dog også erkende senere. Jeg fik mange til at gå med hvide briller.  Jeg brillestylede sågar den kendte TV vært Line Baun Danielsen med hvide briller.

Nu er jeg blevet forelsket igen – i en hvid brille. Denne gang fra Sabine Be kollektionen. Her ses jeg iført hvide briller sammen med Thomas Ankersen fra Nyt Syn Vejle.

Thomas og Lizbeth
hvid dobbeltbro

Skal du bruge briller?

Jeg tilbyder som den første i Danmark brillestyling. Hvis du synes, det er svært at finde briller, eller det måske er første gang, du skal have briller, så kontakt mig!

Hende med de hvide briller

Jeg fik en enorm opmærksomhed ved at gå med hvide briller. Mit brand blev lidt “hende med de hvide briller”. Ikke alle synes, det var flot, men de huskede mig, og jeg solgte mange hvide briller. Jeg gik med hvide briller, naturligvis forskellige modeller, i mange år.

Lige som der kører mange hvide biler på vejene i dag, er der også mange brilledesignere, der laver hvide briller. De har fundet naturligt indpas på markedet i dag.

Jeg elsker stadig de hvide briller

De hvide briller har altid tiltrukket mig, og jeg har netop forelsket mig i en hvid brille fra kollektionen Sabine Be. Sabine Be er en fransk designer og tør designe briller med attitude og blikfang. Lige mig. Jeg tør godt, og min tøjstil er klassisk nok til at det hele ikke bliver for skørt.

Her ser du et lille udsnit af hendes hvide briller.

Sabine Be er en fransk designer

Sabine Be designer

Sabine Be er et fransk mærke designet af Sabine Bégault-Vagner fra Orléan. Sabine var optiker i 33 år, før hun i 2014 sprang ud som designer; en drøm som dog havde ligget i hende siden barnsben. 

Hun har en forkærlighed for farver og materialer – og hun ønskede at frembringe en kollektion, som ikke var som noget andet på markedet.

Og det har hun til fulde lykkes med! I dag – mindre end 10 år senere – er hun en af de helt store designere i branchen – og hun formår hele tiden at frembringe nytænkende og hidtil usete designe.

FOTO: Sabine Be, Mido messe 2022.

Har du spørgsmål til forhandlere i Danmark, er Majbritt Ingemann agent og kan hjælpe dig med oplysninger. Telefon: 24 43 68 44.

Har du lyst at se mere om Sabine Be, så tjek hendes website ud:  www.sabinebe.fr

Skab attitude og blikfang

Du kan bevidst bruge dine briller til at skabe attitude og blikfang. Jeg vil dog råde dig til at læse mine råd om signaler, inden du hopper ud i de vildeste.

Det er vigtigt, at der er samhørighed mellem din personlighed, det du laver og din stil, ellers kan du gå helt galt i byen, og folk mister troværdigheden til din person.

En sidste advarsel. Hvide briller er ikke noget for dig, hvis du ikke bryder dig om at få opmærksomhed og kommentarer.