Lizbeth Falk

Mette Vendelbo fik hjælp til at finde den rigtige brille

Fra usikkerhed til komplimenter

“Jeg har tidligere haft svært ved at vælge nye briller, fordi jeg synes det er svært at finde den rigtige brille. Jeg var i tvivl om, hvad der er min stil? Hvilken brille der klæder mit ansigt? Og lever op til mit ønske om udtryk og passer til mit job som jurist?”

Mette oplevede, som så mange andre, at det var svært at finde en brille, som klæder både hendes ansigt og personlighed. Jeg brillestylede hende, og hun har fået et par briller, hun føler sig tilpas med og tilmed får komplimenter for.

Jeg føler mig mere selvsikker med briller nu

”Jeg kontaktede Lizbeth, som jeg vidste ville være dygtig til at finde de helt rigtige briller, da jeg kender flere af hendes kunder. Jeg følte mig fra start i meget trygge hænder, og Lizbeth tog sig tid til at finde ud af, hvilken type og stil jeg er og har. Når jeg tidligere har været ved optiker for at vælge brillestel, har jeg ofte følt mig lidt overladt til mig selv, og der har ikke været opmærksomhed på at finde et par briller, der både klædte mit ansigt og passede til min person. Det har jeg fået hjælp til fra Lizbeth, og jeg er så glad for og stolt over at bære mine briller, som jeg synes er smukke og lige mig” fortæller Mette Vendelbo, jurist. 

Lizbeth er vant til at style folk, der ønsker nye briller, se objektivt på det, og har en professionel tilgang til det. Jeg tænkte, at jeg nok ville blive udfordret lidt på min stil og udseende af hende” fortæller Mette om en af årsagerne til, at hun kontaktede mig.

Mette oplevede stor usikkerhed omkring dét at bruge briller. Det havde i høj grad noget med dén brille, hun havde før, at gøre. “Jeg brugte stort set ikke mine briller før. Jeg brød mig ikke om, at folk kiggede på mig med briller, fordi jeg ikke følte mig pæn”. 

“Jeg har opnået et par briller, jeg bruger hver dag, og jeg tænker slet ikke over, at jeg har briller på. Nu får jeg komplimenter, når jeg har briller på. Jeg føler mig mere selvsikker nu”

Hør hele videoen med Mette, der fortæller om oplevelsen ved at blive brillestylet.


Du bør tage stilling til:

- Hvilken stiltype er du?

- Hvilket tøj, sko, briller, ur, taske føler du dig tilpas i?

- Hvad laver du jobmæssigt?

- Hvilke signaler ønsker du at sende?

- Har du brug for hjælp til at analysere din stil?

 

Psst. Glem alt om at spørge dit netværk. Det gør dig kun mere forvirret. Læs hvorfor her.

-