Lizbeth Falk

Svært at vælge briller?

Synes du, ligesom så mange andre, at det er svært at finde den perfekte brille? Hvorfor er det så svært og hvem skal man spørge til råds ?

Kunde får vejledning i at finde sin brillestil af brillestylist

59 % synes det er svært

Du er ikke alene om at synes, at det er svært at vælge.

Hvorfor er det så svært at vælge briller? Du kender følelsen, når du får et stykke tøj på og mærker ”det er lige mig”. Hvorfor kan man ikke bare prøve briller og mærke det? Og hvornår er det du mærker ”det her er lige mig”.

Hele 59% af dem jeg har spurgt: ”Synes du det er svært at vælge briller” svarer Ja.

Jeg har i mange år arbejdet med at hjælpe med at finde de rigtige briller. Jeg elsker at hjælpe med at finde ud af, hvem er du? Hvilken type er du? hvornår er det du mærker, at det er dig? hvad er din stil og hvad signalerer du med dine briller.

Jeg analyserer din stil med quick stiltest

Når du om morgenen tager tøj på. Så tænker du nok ikke meget over hvad du tager på. Måske gør du, hvis du skal noget særligt.  Men i hverdagen tager du instinktivt det på, du føler dig godt tilpas i.

Hvis jeg kommer hjem og analyserer din stil i dit tøj og accessories, så ville jeg finde en masse fællestræk. Der er mønster i det du tiltrækkes af og bliver glad for. Alt det du ikke bruger, måske fejlkøb, siger også meget om din stil, hvad du kan lide og hvorfor du fortryder det.

De fleste er sammensat af to stiltyper, en primær og sekundær. Vi er alle forskellige i stil og drages af forskellige ting. Nogen er draget af det klassiske, enkelte og andre af flere detaljer, råt look eller mønstre og måske farver. Der er mange kombinationer og du kan have forskellige stil i dine accessories og tøj.

Min påstand er, at det handler om at finde den rigtige brille. Den brille du føler dig flot og godt tilpas med. Det kræver at vi finder ud af din stiltype.

Spørger du de forkerte?

Mange begår den fejl, at de spørger de forkerte, fx kolleger, børn eller venner. De færreste kan give råd ud fra din stiltype, de råder ud fra egen smag og stil. Derfor kan det gå galt, når du spørger ikke professionelle.

Når jeg skal rådgive dig med nye briller, som du bliver glad for og som du føler dig flot i, så bruger jeg min erfaring og uddannelse som stylecoach. Jeg analyserer din stil og type med en quick analyse.

Tingene hænger sammen. Det du tiltrækkes af ved dit tøj, sko, smykker og ure ved jeg også rammer din brillestil.


Skal du bruge briller?

Jeg tilbyder som den første i Danmark brillestyling. Hvis du synes, det er svært at finde briller, eller det måske er første gang, du skal have briller, så kontakt mig!